1397/02/23
سالانه 1500 تن گوشت شتر در استان سمنان تولید می‌شود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از وجود 14 هزار نفر شتر در استان سمنان خبر داد و گفت: سالانه 1500 تن گوشت شتر در استان سمنان تولید می‌شود.

 به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:

 مصطفی شاه‌حسینی با بیان اینکه نوار جنوبی استان سمنان محدوده پرورش شتر است اظهار داشت: پراکنش شتر در سمنان، دامغان و شاهرود متفاوت بوده و عمده شترهای شهرستان شاهرود در منطقه طرود و خارتوران است.
وی با اشاره به جمعیت 14 هزار نفری شتر در استان سمنان گفت: تعداد 8 هزار نفر از این شترها در شاهرود وجود دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطر نشان کرد: شترهای استان عموماٌ از نژاد گوشتی و پشمی بوده و هدف از نگهداری آنها تولید گوشت است و در سال‌های اخیر نیز با توجه به فرهنگ‌سازی‌های انجام شده و آشنا شدن ذائقه مردم با شیر و دوغ شتر، پرورش شتر شیری نیز در استان رواج یافته است.

شاه‌حسینی از تولید سالانه یک‌هزار و 500 تن تولید گوشت شتر و 500 تن شیر در استان خبر داد و گفت: بخشی از این میزان تولیدات در استان مصرف شده و بخشی به استان‌های همجوار و از جمله تهران ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه از پشم شترهای استان نیز برای تولید منسوجات استفاده می‌شود تصریح کرد: با توجه به خواص درمانی پشم شتر از آن در ایجاد صنایع دستی و تولید انواع منسوجات و لباس‌های مختلف استفاده می‌شود.

تعداد بازدید:
4
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به استانداری استان سمنان می باشد.
Powered by DorsaPortal